ΑΝΔΡΕΑΝΗ ΤΣΑΦΟΥ: Είναι θαύμα που έμεινα έγκυος

Δεν πάνε πολλά χρόνια από τότε που χωρίς φόβο η Ανδρεανή Τσάφου παραδέχτηκε δημόσια πως η νευρική ανορεξία παραλίγο να την οδηγήσει στον θάνατο!

Σήμερα η ίδια βιώνει το θαύμα της μητρότητας και ακόμη δεν μπορεί να πιστέψει πως το κατάφερε. «Γεννάω στα τέλη Νοεμβρίου και πρόσφατα έμαθα πως θα είναι αγόρι! Σκεφτόμαστε να του δώσουμε το όνομα του μπαμπά μου, Αποστόλης. Έχω πάρει περίπου δέκα κιλά μέχρι στιγμής, αλλά ήμουν μείον πέντε , από ένα φυσιολογικό άνθρωπο και δεν πολυφαίνεται η κοιλιά μου, αν φορέσω ριχτά ρούχα!», εξομολογείται στο περιοδικό People. «Ομολογώ ότι δεν ξέρω πώς θα είμαι ως μαμά και νομίζω ότι ακόμη δεν με απασχολεί και τόσο. Ήμουν ο άνθρωπος που σκεπτόμουν μόνο τη δουλειά και αν ρωτήσεις τις φίλες μου, θα σου πουν ότι είμαι η τελευταία που περίμεναν να μείνει έγκυος. Με το σύντροφο μου θέλαμε να κάνουμε παιδί, αλλά δεν το επιδιώκαμε.

Πρέπει να σου πω ότι είμαι από τις γυναίκες που δύσκολα θα συλλάμβαναν, γιατί είχα τρομερά άστατο κύκλο. Ζύγιζα πάντα πολύ λίγα κιλά και κάπνιζα αρκετά, οπότε οι συνθήκες που είχα δημιουργήσει δεν ήταν οι ιδανικές. Ο γιατρός μου μου έλεγε ότι έγινε θαύμα και έμεινα έγκυος υπό τέτοιες προϋποθέσεις. Τώρα έχω κόψει μαχαίρι το τσιγάρο, ενώ δεν μπορώ να πιω ούτε γουλιά καφέ» παραδέχεται. Μάλιστα, δεν έκανε τεστ εγκυμοσύνης, καθώς λόγω του άστατου κύκλου της δεν αντιλήφθηκε την καθυστέρηση της περιόδου της. «Για ενάμιση μήνα ένιωθα κούραση και λίγο πριν το Πάσχα πήγα στο γιατρό για να δούμε τι γίνεται και να μου δώσει βιταμίνες. Εκείνη τη στιγμή, μου μπήκε μια ιδέα στο μυαλό ότι ίσως να είμαι έγκυος. Το είπα στο γιατρό, μου έκανε επιτόπου εξέταση ούρων και το είδε. Δεν το πίστευα, νόμιζα ότι δεν άκουσα καλά! Περίμενα στο σπίτι να γυρίσει ο σύντροφος μου από τη δουλειά και του το είπα έτσι απλά» περιγράφει.

You may also like...