Απολογείται σήμερα ο παιδοκτόνος του Άστρους

Στον ανακριτή Ναυπλίου θα απολογηθούν σήμερα ο πατέρας και δράστης καθώς και η μητέρα του 39χρονου που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στην κοίτη του Τάνου ποταμού στο ‘Αστρος Κυνουρίας ανήμερα της Παναγίας.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει πει έως τώρα ο δράστης, εκείνος και η σύζυγός του ζούσαν για χρόνια ένα οικογενειακό δράμα, με το θύμα να χειροδικεί σε βάρος τους και να απειλεί να ξεκληρίσει όλη την οικογένεια για οικονομικούς λόγους.

Μάλιστα υποστηρίζουν πως ο 39χρονος γιος τους την ώρα που τους χτυπούσε παράλληλα τους βιντεοσκοπούσε ενώ τους είχε απειλήσει ότι θα σκοτώσει και τα 7 εγγόνια του. Ωστόσο διαφορετική άποψη με τα όσα είπε ο παιδοκτόνος στην κατάθεση του στην αστυνομία, εξέφρασαν οι γείτονες του άτυχου νεαρού που έμενε στο Περιστέρι.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά τις απολογίες τους ελεύθεροι αφέθηκαν με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, οι υπόλοιποι τρεις που εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του 39χρονου, ενώ για τον 71χρονο αδελφό του δράστη που βοήθησε στην μεταφορά του πτώματος από το σημείο της δολοφονίας ως το σημείο που του έβαλαν φωτιά για να σβήσουν τα ίχνη του εγκλήματος, του επεβλήθη χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ.

You may also like...