ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΓΙΑ… ΓΑΜΟ: Η αλλοδαπή άφησε στα κρύα του λουτρού τον Πατρινό μεγαλοεπιχειρηματία!

Φαίνεται πως ακυρώθηκαν τα σχέδια για γάμο και δυστυχώς ο μεγαλοεπιχειρηματίας της Πάτρας για τον οποίο τελευταία πολύς λόγος είχε γίνει, μάλλον δεν θα ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με το πανέμορφο μοντέλο από την Ουκρανία. Εδώ και μέρες είχε αποτελέσει αντικείμενο συζητήσεων σε πολλές παρέες της πόλης ο σφοδρός κεραυνοβόλος έρωτας του Πατρινού εμπόρου με την αλλοδαπή.

αι μάλιστα είχε τροφοδοτήσει σχόλια η κοινή εμφάνισή τους σε κέντρο διασκέδασης της Πάτρας αλλά και οι δηλώσεις του Πατρινού πως έχει αποφασίσει να προχωρήσει σε… γάμο κοινωνία με την πανέμορφη ξανθιά. Δυστυχώς όμως, τα νεότερα αναφέρουν πως η ξανθιά… έφυγε και τον άφησε στα κρύα του λουτρού! Και όχι απλώς έφυγε, αλλά τον εγκατέλειψε επειδή διαπίστωσε πως… δεν διέθετε τόσο χοντρό πορτοφόλι όπως της έλεγε.

Αντιθέτως μάλλον διαπίστωσε πως ο εν λόγω επιχειρηματίας είχε… στερέψει οικονομικά. Κάτι που της αποκαλύφθηκε όταν προσφάτως του ζήτησε να την πάει στην Αθήνα και εκείνος με διάφορα προσχήματα βγήκε προς αναζήτηση δανεικών – έστω και 100 ευρώ – τα οποία ωστόσο δεν βρήκε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να την μεταφέρει στην πρωτεύουσα. Κι έτσι η αλλοδαπή έφυγε μόνη της! Καθώς όπως πληροφορηθήκαμε δεν επρόκειτο για κάποιο διάσημο μοντέλο αλλά για κοπέλα που εργαζόταν σε μπαράκι κάπου λίγο έξω από την Πάτρα…

You may also like...