Ετοιμάζει αντεπίθεση ο Παναθηναϊκός

Φορτσάρει για να κλείσει άμεσα τον στόπερ ή τον χαφΜεταγραφική αντεπίθεση ετοιμάζει ο Νίκος Νταμπίζας μετά την καθυστέρηση που σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού.

Στόχος του τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» είναι να τελειώσει το θέμα του στόπερ ή του μέσου άμεσα, ώστε να ενσωματωθεί ο παίκτης μέχρι την Τρίτη ή την Τετάρτη στην υπόλοιπη ομάδα, που βρίσκεται στην Πολωνία, ενώ δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το ποιος κλείσει νωρίτερα.

Για τον στόπερ βρίσκονται ψηλά στη λίστα δύο παίκτες, με τους οποίους βρίσκεται σε επαφή ο Νίκος Νταμπίζας, την ώρα που δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με τον Σίλντενφελντ, που πήγε στην Αυστρία, έπαιξε στο φιλικό της Ντιναμό Μόσχας και στη συνέχεια του δόθηκε άδεια. Όπως έχει προκύψει από την περασμένη εβδομάδα υπάρχει διαφορά στο οικονομικό με τον έναν κεντρικό αμυντικό και του δεύτερου η ομάδα αξιώνει χρήματα για να τον αποδεσμεύσει και οι «πράσινοι» δεν είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν, καθώς θεωρείται απίθανο να πληρώσει σύλλογο ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Τη δεδομένη στιγμή το πιο πιθανό είναι να παραμείνει ο Αλγερινός, αλλά αφού δεν υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, ο Νίκος Νταμπίζας τρέχει και την υπόθεση απόκτησης ενός μέσου. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για την ανακοίνωση της μεταγραφής του Χρήστου Μπούρμπου, διότι ο ΟΦΗ έκανε έφεση στην απόφαση που εκδόθηκε μετά την προσφυγή του έμπειρου δεξιού μπακ. Ανησυχία δεν υπάρχει για θέμα. Απλά θα καθυστερήσει ο παίκτης να πάει στην Πολωνία.

Στο μέτωπο Καραγκούνη, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συζήτησε το βράδυ της Τετάρτης με τον 37χρονο μέσο και τον ενημέρωσε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αρνητικός για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, ζητώντας του να γίνει συνάντηση την Πέμπτη, μήπως και προκύψει ανατροπή. Όμως, δεν θέλησε ο «Κάρα»… «Δεν υπάρχει λόγος για συνάντηση. Αν δεν με θέλουν με την καρδιά τους…», έλεγε ο πρώην αρχηγός της ομάδας, εμφανώς πικραμένος.

Φαίνεται, πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήρε υπ’ όψιν του τα όσα είχαν συμβεί πέρυσι, όταν ο Καραγκούνης διέψευσε το ότι ήταν δική του πρόταση η πρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα.

You may also like...