Η γοητευτική Νίνα Λοτσάρη σε ένα νέο ρόλο – Θα παρουσιάσει τον διαγωνισμό της Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2014

Η γοητευτική Πατρινή λυρική ερμηνεύτρια και σώουγούμαν Νίνα Λοτσάρη αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο στην καριέρα της και θα είναι η παρουσιάστρια του τελικού του παγκόσμιου Διαγωνισμού Ομορφιάς “Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2014 – Ο ΤΕΛΙΚΟΣ” που θα προβληθεί από το κανάλι epsilon – ETV την Κυριακή 27 Ιουλίου στις 21:00 το βράδυ.

Το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ έχει ήδη ξεκινήσει να προβάλλεται στο κανάλι και ήδη αναμένεται με ενδιαφέρον η εμφάνιση της Νίνας Λοτσάρη στο νέο της αυτό ρόλο, την παρουσίαση ενός διαγωνισμού ομορφιάς διεθνούς μάλιστα ενδιαφέροντος.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα, κάθε Δευτέρα ως και Πέμπτη στις 21:30 μ.μ. έχει ξεκινήσει η προβολή των Backstage – παρασκηνίων του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Ομορφιάς και Τουρισμού “Miss Παγκόσμιος Τουρισμός 2014». Όπως γράφει το σάιτ zappit.gr, οι τηλεθεατές του Epsilon TV έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν καθημερινά τα backstage από τις πυρετώδεις προετοιμασίες των υποψηφίων κατά την διαμονή τους στην χώρα μας, τις περιηγήσεις τους καθώς και όλη την αγωνία τους μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Υποψήφιες από όλον το πλανήτη θα έρθουν στην Ελλάδα για να απολαύσουν τις ομορφιές της χώρας μας και να συμμετάσχουν στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς και Τουρισμού που αποτελεί θεσμό πια για τη χώρα μας και που θα διεξαχθεί και θα μεταδοθεί αποκλειστικά από το κανάλι EPSILON TV.

Στο μουσικό διάλειμμα του διαγωνισμού αναμένεται να τραγουδήσει ο Νίκος Βουρλιώτης των Goin’ Through.

You may also like...