Οι παίκτες θέλουν να μείνουν στον Άρη

Αμφίβολο παραμένει αν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Στον Άρη της Β’ Εθνικής ήρθαν οι Σίντι Σανιά και Γκαέλ Νλουντούλου, σε αυτόν της Γ’ θα συνεχίσουν όπως φαίνεται. Οι δύο ξένοι του ρόστερ των «κιτρίνων», που ήρθαν στην ομάδα στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, είχαν επαφή με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη και του μετέφεραν πως δεν θέλουν να φύγουν τώρα που δηλώθηκε η συμμετοχή στην ερασιτεχνική κατηγορία.

Βεβαίως, για να παραμείνουν θέλουν να εξασφαλίσουν τα χρήματα για τα οποία είχαν πει το «ναι» στην προηγούμενη διοίκηση.

Μπορεί, όπως οι δύο παίκτες να είπαν στον προπονητή ότι θέλουν να μείνουν, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα μείνει ο ίδιος. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη είχε επαφή με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη το βράδυ της Κυριακής και ο τεχνικός του Άρη ανέφερε πάνω-κάτω τα ίδια που αναφέρει τον τελευταίο καιρό.

«Η παραμονή μου εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα αναλάβουν και τι πρεσβεύουν, ποιες θα είναι οι συνθήκες εργασίες, ο ρόλος μου, καθώς και το αν θα μείνει το μεγαλύτερο μέρος των παικτών. Διότι οι παίκτες δεν ήρθαν στον Άρη για το σήμερα, αλλά για την προοπτική της ομάδας», ανέφερε στους ανθρώπους του ΑΣ ο 57χρονος τεχνικός, ο οποίος είναι πιθανόν να μην προλάβει να κοουτσάρει την ομάδα σε επίσημο ματς, καθώς ανέλαβε αυτό το καλοκαίρι.

You may also like...