Ο ΑΣΠ Προμηθέας φιλοξενεί από 2 έως 10 Ιουλίου στην Πάτρα την Εθνική Ομάδα των Παμπαίδων

Ο ΑΣΠ Προμηθέας φιλοξενεί από 2 έως 10 Ιουλίου στην Πάτρα την Εθνική Ομάδα των Παμπαίδων στα πλαίσια της προετοιμασίας της, ενόψει της συμμετοχής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Τουρνουά Φιλίας 2014, στη Γαλλία.

Οι 17 αθλητές που κλήθηκαν στην προεπιλογή της Εθνικής από τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Δήμο και θα έρθουν στην Πάτρα για να λάβουν μέρος στην προετοιμασία είναι οι εξής: Αγγελοκωνσταντής, Λιούνης, Κάπρης, Δραγάτης, Δομπρογιάννης, Γκουαλτιέρι, Κατσούλης, Βύρλας, Γιανναράς, Καμπουρίδης, Κυριλής, Καλαϊτζάκης, Πλακογιαννάκης, Μαχαιριανάκης, Στεφανίδης, Μαλτέζος, Κοκορέτσης.

Να σημειωθεί πως από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014-15 τρεις εκ των αθλητών, και συγκεκριμένα οιΒασίλης Μαλτέζος (1.95μ., σμολ φόργουορντ από ΑΕ Κοζάνης), Παναγιώτης Βύρλας (2.05μ., σέντερ από το Λυγουριό) και Θόδωρος Κυριλής (1.85μ., πλέι-μέικερ από τον Παναιτωλικό), θα αγωνίζονται με τα χρώματα του Προμηθέα Πατρών, καθώς έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Νους».

Οι παίκτες θα κάνουν σήμερα στις 18:30 την πρώτη προπόνηση και από αύριο θα κάνουν καθημερινά διπλές προπονήσεις: 9:30-11:00 το πρωί και 18:00-20:00 το απόγευμα. Όλες οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημίου Πατρών

You may also like...