Ο Βρετανός διασώστης και η Ιταλίδα -Μια ιστορία αγάπης που γεννήθηκε μέσα από την τραγωδία του Costa Concordia

  • giglio2_0
  • giglio4
  • giglio3_1
  • giglio_0
  • giglio5

Μια ιστορία αγάπης που θυμίζει μυθιστόρημα, προέκυψε στο νησί Giglio, οπου συνέβη το τραγικό ναυάγιο του Costa Concordia.Ο Βρετανός Simon Jackson που ήταν στην ομάδα διάσωσης και η 22χρονη Virginia D’Elia, μια Ιταλίδα νησιώτισσα, όχι μόνο ερωτεύτηκαν αλλά περιμένουν και το παιδί τους. Ένα ειδύλλιο που επουλώνει αν μη τι άλλο τις πληγές που άνοιξε το τραγικό ναυάγιο.

Στο νησί Giglio οι ντόπιοι κάνουν λόγο για κάτι «θαυμάσιο» που προέκυψε μέσα από μια τραγωδία.

Το μωρό θα ονομαστεί Filippo και θα πάρει το όνομα του παππού του, και πατέρα της Virginia D’Elia ο οποίος πέθανε την περίοδο που συνέβη το ναυάγιο.
giglio2_0
Ο Βρετανός Simon είναι ειδικός σε θέματα διάσωσης αλλά έχει και μια οικογενειακή επιχείρηση στο Sussex.Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα μπαρ και σύντομα άρχισε κάνει ρομαντικές βόλτες στο νησί. Στην αρχή μπορούσαν μετά βίας να επικοινωνήσουν καθώς ο Simon είναι Βρετανός και η Virginia Ιταλίδα, παρ’ όλα αυτά τα κατάφεραν.
giglio4
giglio3_1
Τον περασμένο Σεπτέμβριο και μετά την ολοκλήρωση της αποκόλλησης του Costa Cocordia από τα βράχια, το ζευγάρι μετακόμισε στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου η Virginia ξεκίνησε και μαθήματα Αγγλικών, ενώ πολύ γρήγορα έμεινε έγκυος.
giglio_0
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail δεν είναι το μόνο ζευγάρι που δημιουργήθηκε στο νησί Giglio, καθώς και άλλοι που δούλευαν στην ομάδα διάσωσης είχαν συνάψει σχέσεις με κορίτσια του νησιού.

Μια φίλη της Virginia, η Donatella Botti δήλωσε στη Daily Mail «Στο Giglio τα κορίτσια κλαίνε σήμερα, γιατί φεύγει ομάδα διάσωσης. Τους γνωρίζουμε με τα μικρά τους ονόματα, είναι μέλη της οικογένειάς μας πλέον. Έχουν αλλάξει τη ζωή μας. Δεν θέλουμε να φύγουν. Εκείνη η νύχτα του ναυαγίου ήταν μια τραγωδία που όμως άλλαξε τη ζωή όλων μας για πάντα.»
giglio5

You may also like...