Ο καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης συνελήφθη -Ποιοι είναι οι άλλοι πέντε επικηρυγμένοι για 1 εκατ. ευρώ

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε το μεσημέρι της Τετάρτης, έπειτα από αιματηρή συμπλοκή, ο καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης, τον οποίο οι αρχές είχαν επικηρύξει με αμοιβή 1 εκατομμύριο ευρώ.

Μετά την επεισοδιακή σύλληψη του Μαζιώτη η ΕΛ.ΑΣ. «σβήνει» ένα όνομα από την λίστα με τους πλέον καταζητούμενους στην Ελλάδα και οι οποίοι είναι επικηρυγμένοι για το ίδιο ακριβώς ποσό.

Η λίστα του ενός εκατομμυρίου

Πόλα Ρούπα

Εκτός του 43χρονου τρομοκράτη με επικηρυγμένη για ένα εκατ. ευρώ είναι και η σύντροφός του, Πόλα Ρούπα, η οποία είχε εξαφανιστεί μαζί του πριν από δύο χρόνια όταν και παραβίασαν τους περιοριστικούς όρους που τους είχαν επιβληθεί.

Χριστόδουλος Ξηρός

Στον «κλειστό» αυτό κλαμπ ανήκει, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Χριστόδουλος Ξηρός, το εξαφανισμένο ηγετικό στέλεχος της 17Ν, ο οποίος καταζητείται από τις 7 Ιανουαρίου. Η επικήρυξή του έγινε μετά το βίντεο -μανιφέστο στο οποίο ανακοίνωσε την επιστροφή του στο αντάρτικο πόλης.

Δύο δράστες της επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Με 1 εκατ. ευρώ έχουν επικηρυχθεί και οι δύο δράστες της δολοφονίας Φουντούλη -Καπελώνη, που έχουν καταγραφεί από τις κάμερες. Την επίθεση έχει αναλάβει η οργάνωση «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις».

Βασίλης Παλαιοκώστας

Στην ίδια λίστα βρίσκεται και ο διαβόητος δραπέτης, Βασίλης Παλαιοκώστας, ο μετρ των αποδράσεων ο οποίος επίσης καταζητείται. Ο Παλαιοκώστας έχει επικηρυχθεί όταν εντοπίστηκε αποτύπωμά του στο πακέτο -βόμβα που εστάλη στο γραφείο του τότε υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου σκοτώθηκε ο υπασπιστής του Γ. Βασιλάκης.

You may also like...