Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΔΟΞΙΑΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ DETE.GR: Η κόρη μου είναι στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη – “Μυστήριο” με την ανακοίνωση της υποτιθέμενης εξαφάνισής της

Στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη βρίσκεται η 15χρονη Ευδοξία Ζέρβα σύμφωνα με όσα δήλωσε στο dete.gr ο ίδιος ο πατέρας της που ζει στην Πάτρα. Διαψεύδοντας μάλιστα τα όσα το site newgreektv μετέδωσε επικαλούμενο την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Υόρκης (NYPD) η οποία έδωσε και την φωτογραφία της ανήλικης στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, η ανήλικη εθεάθη για τελευταία φορά το μεσημέρι της 28ης Ιουνίου, στο σπίτι της, στην συμβολή της 49 Street με την 30 Avenue. Ομως κατά τον πατέρα της δεν τίθεται καν ζήτημα εξαφάνισης της μικρής και από το όλο θέμα προκλήθηκε αδικαιολόγητη αναστάτωση στην οικογένειά της.

Η είδηση της εξαφάνισής της δημοσιεύτηκε πάντως και στις εφημερίδες Astoria Post και Time Ledger, που συμπεριέλαβαν τις πληροφορίες της Αστυνομίας.

Μάλιστα έγραφαν ακόμη και το τηλέφωνο της υπηρεσίας Crimestoppers 1-800-577-TIPS (8477) με την οποία θα έπρεπε να επικοινωνήσει όποιος γνωρίζει κάτι για την ανήλικη.

You may also like...