ΠΑΤΡΑ: Πλήθος κόσμου στην κηδεία της Βασιλικής Νασοπούλου

Σε κλίμα συγκίνησης κηδεύτηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Βασιλική Νασοπούλου, μητέρα του δημοσιογράφου Νάσου Νασόπουλου, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών. Πλήθος Πατρινών παραβρέθηκαν στον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης, για να απευθύνουν το ύστατο χαίρε προς την εκλιπούσα και να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους προς τα παιδιά της και τα εγγόνια της.

Η Βασιλική και ο σύζυγός της Περικλής ευτύχησαν να αποκτήσουν τέσσερα παιδιά, τον Μιχάλη, τον Γιάννη, τον Νάσο και την Ελένη και εφτά εγγόνια.

Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα, τον βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο μετά της συζύγου του Αναστασίας Μανωλοπούλου, τον απερχόμενο δήμαρχο Πατρέων Γιάννη Δημαρά με τη σύζυγό του Μαριλένα, τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Αιγίου Θανάση Παναγόπουλο, τον π. δήμαρχο Ανδρέα Καράβολα,τον π. δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο, τους απερχόμενους αντιδημάρχους Γιώργο Σιγαλό, Αχιλλέα Γεωργακόπουλο, Χαράλαμπο Στανίτσα, Βασίλη Λοτσάρη, Μαρία Ανδρικοπούλου – Ρούβαλη, τη δημοτική σύμβουλο Βίβιαν Σαμούρη, τους δημοτικούς συμβούλους Αλέξη Σκαρμέα, Τάκη Γκίκα, Ηλία Γρηγόρη, Γιώργο Καυκά, τον περιφερειακό σύμβουλο Γεράσιμο Φεσσιάν, τους πρώην βουλευτές Μαρία Θωμά και Ανδρέα Τριανταφυλλόπουλο, τον π. αντιδήμαρχο Γιώργο Ζαφειρόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκο Κορτέση, τον πρόεδρο του ΤΕΑΣ Θανάση Μπαμπανέβα, τον πρώην πρόεδρο της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Γυμναστικής Δημήτρη Δημητρόπουλο, τον Γιώργο Καραγεωργόπουλο της εφημερίδας “Κόσμος”, τους δημοσιογράφους Κώστα Θεοδωρόπουλο, Δημήτρη Χωρίτο, Φάνη Βγενόπουλο, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Αντώνη Κότσαλη, τον συνεργάτη του Δημάρχου Πατρέων Δημήτρη Σαρδελιάνο με τη σύζυγό του Χαριτίνη Καρλιαύτη και πολλούς άλλους.

You may also like...