Στο ΕΑΚ Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ την άλλη Παρασκευή οι ACTIVE MEMBER!

Οι Active Member με τον καινούριο 17ο δίσκο τους, με τίτλο “Cosmos Alivas” σκάβουν στην κυριολεξία έναν καινούριο δρόμο για να πορευτούν στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia.

Το υλικό του νέου δίσκου καθώς και τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους θα παρουσιάσουν σε μια μοναδική συναυλία σταθμό στην Πάτρα στον πανέμορφο προαύλιο χώρο του ΕΑΚ Δ. Τόφαλος. Την Παρασκευή 05 Σεπτ., την ημέρα της συναυλίας θα δοθεί ουσιαστικά και το “σύνθημα” για να ξεκινήσει αυτή η δεύτερη εποχή του γκρουπ.

Άλλωστε έχουν να εμφανιστούν στην Πάτρα ως Active Member τουλάχιστον ένα εξάμηνο. Στη διάρκεια των ηχογραφήσεων, κι όσο ο δίσκος Cosmos Alivas έπαιρνε μορφή και γέμιζε με εικόνες, στίχους και ήχους, η δεύτερη εποχή αρχιζε στ’ αλήθεια, με μια μεγάλη υπέρβαση. Η ουσία της μουσικής, κι ο σεβασμός σε όλες τις ανθρώπινες στιγμές που σημάδεψαν τον B.D.Foxmoor από την αρχή του γκρουπ στο μακρινό 1992, θριάμβευσαν δίνοντας χώρο στην αγάπη.

Αρχές Απρίλη το ραντεβού επί σκηνής επαναλήφθηκε σε ένα ιστορικό live του B.D.Foxmoor στο Stage Volume 1 με καλεσμένους όλους όσους μοιράστηκαν με τον ιδρυτή των Active Member, το ξεκίνημα. Νικήτας Κλιντ, Βαβυλώνα, Οδυσσέας (Razastarr), Brigada και άλλοι αφιέρωσαν τις τρεις συνολικά συναυλίες, στου χθες την αθωωότητα, και τη βιάση, στου σήμερα τη φρονιμάδα και τη μαγκιά για του αύριο την ομορφιά και την τελική αφήγηση.

Ο Cosmos Alivas, λοιπόν, ξεκινάει με τις καλύτερες ευχές και είναι η πρώτη «γέννα» αυτής της υπέρβασης.

H συναυλία στη Πάτρα θα είναι μπολιασμένη με όλη αυτή την ενέργεια και με τραγούδια καινούρια του νέου album που εκτός των άλλων θα κυκλοφορήσει επισήμως εκείνη την ημέρα σε διπλό συλλεκτικό βινίλιο (δεν θα κυκλοφορήσει σε CD) και με συμπαραγωγό τον κόσμο.

Ήδη πολλοί είναι αυτοί που συμμετέχουν στην παραγωγή του δίσκου με τη λογική του crowdfunding και προπληρώνοντας τον δίσκο θα λάβουν το δικό τους συλλεκτικό αντίτυπο μόλις κυκλοφορήσει – και μάλιστα με τυπωμένο το όνομά τους στο εξώφυλλο!

Η δεύτερη εποχή του γκρούπ έχει σαν αφετηρία το νέο αυτό μουσικό υλικό και τη ανανεωμένη διάθεση του B.D.Foxmoor και της Sadahzinia. Αλλά, τα πολλά λόγια πια είναι περιττά όταν πρόκειται για κάποιο αντάμωμα των active member με το κοινό που τους στηρίζει τόσα χρόνια. Επί σκηνής λοιπόν, θα δοθεί το σύνθημα για το νέο ξεκίνημα, τη δεύτερη εποχή, τον “cosmos alivas”.

Ο Cosmos Alivas είναι το δικαίωμα σε ένα όνειρο μετά από 10 χρόνια πολέμου. Και μας ανήκει. Όπως ανήκει και σε σένα.

Παρασκευή 05 Σεπτεμβρίου 2014 Προαύλιος χώρος Ε.Α.Κ. Δημήτριος Τόφαλος

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Προπώληση 10€(musical , discover , oro antico , Everest , Citrus Πάτρα-Αίγιο )

Πόρτα 12€

Info 6972807170 , 6943268822

Διοργάνωση Manifest by mojo , Μικρός Πρίγκηπας

• Στον χώρο ΔΕΝ θα υπάρχουν και καρέκλες• Πάρκινγκ ελεύθερο για όλους δωρεάν • Μετά το τέλος της συναυλίας στον χώρο θα υπάρχουν λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ που θα πραγματοποιουν δρομολόγια και θα μεταφέρουν τον κόσμο στο κέντρο της πόλης

You may also like...