Παρουσιάστρια της ΕΡΤ περιγράφει λεπτό προς λεπτό το τρομακτικό τροχαίο που είχε: Σερνόμουν επί 60 μέτρα ανάποδα στην άσφαλτο…

Λεπτό προς λεπτό το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το πρωί της Τετάρτης, στέλνοντας το δικό της μήνυμα ότι η «ζώνη σώσει ζωές», έστειλε μέσω Facebook η παρουσιάστρια της ΕΡΤ Αντριάννα Παρασκευοπούλου.

Η δημοσιογράφος, χθες το απόγευμα, μια μέρα μετά το ατύχημα, βρήκε το κουράγιο να περιγράψει τα όσα δραματικά έζησε, για τα δευτερόλεπτα που σερνόταν με την οροφή του αυτοκινήτου στην άσφαλτο και τα οποία της φάνηκαν χρόνια, για το πώς απεγκλωβίστηκε μόνη της, για το ΕΚΑΒ που άργησε μιάμιση ώρα να φθάσει στο σημείο του ατυχήματος, για τις υπερπροσπάθειες των γιατρών του Γεννηματάς. Ολα αυτά με ένα σκοπό: Να στείλει, μέσα από τη δραματική εμπειρία της, το μήνυμα ότι η «ζώνη σώζει ζωές».

Ολόκληρη η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

«Χθες το πρωί μια κυρία παραβίασε το STOP και με τράκαρε με τέτοια ταχύτητα ,που το αυτοκίνητό μου ντελαπάρισε και για εξήντα μέτρα σερνόμουν με την οροφή στην άσφαλτο μην μπορώντας να υπολογίσω αν θα σταματήσω σε τοίχο αν θα τρακάρει πάνω μου και άλλο αυτοκίνητο καθώς στροβιλιζόμουν στο αντίθετο ρεύμα .Τζάμια έσπαγαν παντού και μου φάνηκαν χρόνια μέχρι να σταματήσει .Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα παιδιά μου και να βρω τρόπο να ζήσω για τα παιδιά μου .Οταν σταμάτησε άκουσα κόσμο που είχε μαζευτεί να ουρλιάζει. Δεν μπορούσα να βγω και ήδη είχε αρχίσει να παίρνει φωτιά .Δεν με έβγαζε κανείς έξω .Μου πήρε ώρα να απεγκλωβιστώ μόνη μου και βγήκα από ένα σπασμένο τζάμι .Ολοι είπαν πως σώθηκα από θαύμα .Ο μόνος λόγος που γράφω αυτήν την ανάρτηση είναι για να πω πως σώθηκα επειδή ήμουν δεμένη με τη ζώνη ασφαλείας. Να φοράτε πάντα τη ζώνη από το πρώτο λεπτό .ΥΓ λυπάμαι για το ΕΚΑΒ ,που περίμενα μιάμιση ώρα ξαπλωμένη στο πεζοδρόμιο αν και καταλαβαίνω το Γολγοθά της δουλειάς τους και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς του Γ. Γεννηματάς που παρά τις τραγικές ελλείψεις από τα απλά κολάρο,κουβέρτα μέχρι το χαλασμένο εδώ και μήνες τομογράφο ,στάθηκαν άνθρωποι .Να φοράτε ζώνη γιατί αλήθεια σώζει ζωές».

You may also like...