Έλενα Τσαβαλιά: «Είναι στιγμές που μένουν τυπωμένες για πάντα στο μυαλό σου…»

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον Μάρκο Σεφερλή, όταν για δυο χρόνια αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλενα Τσαβαλιά.

«Ήταν πραγματικά σοκαριστικό. Είναι στιγμές που μένουν τυπωμένες για πάντα στο μυαλό σου, αλλά αναγκαστικά τις πας λίγο πιο πίσω για να καταφέρεις να προχωρήσεις. Είναι πολύ άγριο πράγμα να μην ξέρεις αν την επόμενη ημέρα θα έχει το παιδί σου να φάει. Το ζήσαμε και αυτό και, δόξα τω Θεώ, το ξεπεράσαμε»

Ποια είναι τα λιγότερα χρήματα με τα οποία έχετε ζήσει με τον Μάρκο; «Το απόλυτο τίποτα. Όταν μετράς τα χρήματα για να αγοράσεις το γάλα του παιδιού σου, καταλαβαίνεις πόσο «τίποτα» ήταν τα χρήματα που είχαμε. Μας κράτησε η αγάπη μας, η υπομονή μας, το πείσμα ρου, η εργατικότητα του Μάρκου και πάνω απ’ όλα το παιδί μας. Δεν είχαμε δικαίωμα να το παρατήσουμε»

Πώς ήταν η σχέση σας εκείνη την περίοδο; «Κινούμασταν σε διαφορετικό μήκος κύματος. Εγώ ήμουν πάντοτε ήμουν πιο μαχητική και αισιόδοξη. Έδινα ώθηση γιατί πίστευα πραγματικά μέσα μου ότι θα το ξεπερνούσαμε. Ο Μάρκος είναι ένας άνθρωπος που σε ό,τι δεν έχει να κάνει με αυτά καθαυτό το κομμάτι της δουλειάς και της καλλιτεχνικής δημιουργίας τα παρατά εύκολα Οπότε ήμασταν κάπως έτσι», λέει στο περιοδικό Εγώ.
20141216_548302

You may also like...