Αγγελιοφόρος των «Πυρήνων της Φωτιάς» η Αγγελική! Τα σημειώματα στο διαμέρισμα στα Τουρκοβούνια, “καίν唨την 22χρονη Αιγιώτισσα

Η Αγγελική, εμφανιζόταν στο κρησφύγετο των «Πυρήνων της Φωτιάς» που εντοπίσθηκε στα Τουρκοβούνια και φέρεται να ήταν αγγελιοφόρος τους από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το κορίτσι μπαινόβγαινε στο σπίτι κρησφύγετο στα Τουρκοβούνια, όπου βρέθηκαν δεκάδες σημειώματα και πλαστές ταυτότητες, κυρίως νύχτα.

Οι κάτοικοι είπαν ότι είχαν δει την Αγγελική να μπαινοβγαίνει στο διαμέρισμα της συγκεκριμένης πολυκατοικίας που βλέπετε στο βίντεο, στην οποία είχε εντοπιστεί κρησφύγετο τον Φεβρουάριο του 2013.

Οι ίδιοι άνθρωποι υποστηρίζουν ότι έβλεπαν τη νεαρή κοπέλα, από τις 12 το βράδυ και μετά. Συνήθως πήγαινε εκεί με τα πόδια, ενώ πολλές φορές έκανε βόλτες μόνη της στον κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρήκαν δεκάδες σημειώματα. Μάλιστα σ’ ένα από αυτά έγραφε μεταξύ άλλων, «να παραδοθούν κάποια στοιχεία στη… μικρή».

«Οι ταυτότητες θα σας φτάσουν μέσα σε ένα φάκελο που θα γράφει Βαγγέλης απ’ έξω. Τα χαρτιά όταν τελειώσετε τη δουλειά, βάλτε τα σε ένα φάκελο που θα γράφει πάλι Βαγγέλης και δώστε τα στη μικρή» έγραφε χαρακτηριστικά στο σημείωμα. Τώρα όλα τα στοιχεία δείχνουν, όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί ότι η μικρή ήταν η Αγγελική. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί είχαν στο κατόπι το κορίτσι από τις αρχές Δεκεμβρίου. Οι ίδιοι άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, καθώς είχε σταματήσει να πηγαίνει στον Κορυδαλλό, όπου επισκεπτόταν έναν από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των «Πυρήνων της Φωτιάς». Μάλιστα, κάποιες πηγές αναφέρουν ότι η Αγγελική τους οδήγησε άθελα της στην Ανάβυσσο, όπου και εντοπίσθηκε ο Ξηρός. Εξάλλου στα ίδια σημειώματα που βρέθηκαν στα Τουρκοβούνια, αναφέρεται επίσης και η απόδραση. Σχέδιο που φαίνεται ότι είχαν καταστρώσει μήνες πριν. Η «μικρή» των Πυρήνων φαίνεται τώρα, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, ότι είχε μεγάλο ρόλο στην προετοιμασία της απόδρασης από τις φυλακές του Κορυδαλλού. Οι αστυνομικοί σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσπάθεια τους να την εντοπίσουν, έχουν βρει βίντεο από κάμερες ασφαλείας, με την ίδια να χρησιμοποιεί το μετρό στη Δάφνη, εκτός από σούπερ μάρκετ στο Παλαιό Φάληρο. Οι αρχές θεωρούν δεδομένο ότι υπάρχει και τρίτο σπίτι κρησφύγετο, το οποίο αναζητούν στα νότια προάστια. Επίσης, πρόσωπο -κλειδί είναι και ο 30χρονος Θεοχάρης, ο νεαρός που βρισκόταν σχεδόν καθημερινά με τον Χριστόδουλο Ξηρό.
20150109_557371

You may also like...