Αλέξανδρος Σταύρου: «Η δημοσιότητα με ενδιαφέρει όσον αφορά το κομμάτι της δουλειάς μου»

Ο Αλέξανδρος Σταύρου έχει καταφέρει πολλά ως τώρα. Πότε ένιωσε όμως επιτυχημένος;

«Δεν είναι μια γενική έννοια που αισθάνομαι. Δεν αισθάνομαι ούτε επιτυχημένος ούτε αποτυχημένος. Αισθάνομαι συνεπής με τον εαυτό μου και αυτό είναι μια επιτυχία σε κάποιο βαθμό. Αισθάνομαι ότι πετυχαίνω το στόχο μου κάθε φορά που μια σκηνή πηγαίνει καλά, μια παράσταση πάει καλά. Όταν δεν αισθάνομαι συνεπής με τον εαυτό μου, όταν έχω κάνει κάτι που δεν είναι σύμφωνο με αυτό που είμαι, τότε αισθάνομαι αποτυχία» τόνισε στο Λοιπόν.

-Σας ενδιαφέρει η δημοσιότητα;«Η δημοσιότητα με ενδιαφέρει όσον αφορά το κομμάτι της δουλειάς μου. Με ενδιαφέρει να προβάλλεται η δουλειά μου στο επαγγελματικό επίπεδο και όχι στο να μου καλύψει τη ματαιοδοξία, θέλω να πληροφορείται ο κόσμος γι’ αυτό που κάνω στα επαγγελματικά. Από εκεί και πέρα στα προσωπικά μου είμαι όπως οι περισσότεροι, δεν διαφέρω σε κάτι. Τα προσωπικά μας θέλουμε να είναι προσωπικά μας.»

-Δείχνετε πολύ ήρεμος και γαλήνιος. Υπάρχουν αυτά τα στοιχεία στο χαρακτήρα σας;«Χαίρομαι που το ακούω, γιατί είναι ζητούμενο στη ζωή μου. Όταν είμαστε ήρεμοι, νηφάλιοι και γαλήνιοι, παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις. Βέβαια, δεν είμαι πάντα έτσι.»

20141209_545534

You may also like...