ΑΧΑΪΑ: Ως παπάς είχε εμφανισθεί στο Αίγιο ο Ξηρός – Υποστήριζε πως έκανε … κοινωνικό έργο! Συναντήσεις με την Αγγελική – Ψώνιζε αλλά… δεν πλήρωνε

Μπορεί η φωτογραφία του Χριστόδουλου Ξηρού με το βαμμένο ξανθό μαλλί και το μουσάκι να έχει γίνει viral ωστόσο στο Αίγιο τον έχουν δει… και ως παπά! Η αποκάλυψη της εφημερίδας “Κόσμος” έρχεται με βάση μαρτυρίες ανθρώπων που τον είχαν δει στο Αίγιο πριν από μερικούς μήνες και που πλέον τον θυμήθηκαν με την αποκάλυψη των φωτογραφιών αλλά και την σχέση που είχε με την 22χρονη Αγγελική («συντροφική» και όχι ερωτική όπως μεταδόθηκε).

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες που έχουν φθάσει και στην Εισαγγελία της πόλης, τουλάχιστον δύο Αιγιώτες είχαν συναλλαγές με τον Χριστόδουλο Ξηρό (ως παπά) στη διάρκεια της εκεί παραμονής του. Μάλιστα άνθρωποι που τον είχαν συναντήσει και είδαν την πρόσφατη φωτογραφία του επιβεβαίωσαν την εκεί παρουσία του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ξηρός… δεν πλήρωνε κιόλας! Περιπτεράς δεν έλαβε χρήματα για αγορά τσιγάρων από τον μεταμφιεσμένο σε παπά Ξηρό (μάλιστα τον έπεισε πως είχε φθάσει στο Αίγιο για να επιτελέσει κοινωνικό έργο και δεν είχε χρήματα), το ίδιο και ιδιοκτήτης αρτοποιείου από τον οποίον ο «παπά –Ξηρός» αγόρασε ψωμί!

Θεωρείται βέβαιο πως εκείνο το χρονικό διάστημα η καταζητούμενη Αγγελική Σ. βρισκόταν στο Αίγιο και προφανώς ο Ξηρός την συνάντησε.

You may also like...