ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ: Πρώτη συνάντηση εργασίας της νέας δημοτικής ομάδας

Την πρώτη της συνάντηση εργασίας είχε την περασμένη Παρασκευή η νέα Δημοτική ομάδα του συνδυασμού «Συνεργασία Δυμαίων Πολιτών» που θα αποτελεί την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, έτσι όπως προέκυψε από τις πρόσφατες Δημοτικές εκλογές.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού και νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Χρήστος Νικολάου, παρουσίασε το γενικό πλάνο του για την επόμενη μέρα και έδωσε τις βασικές κατευθύνσεις προς όλους.

Ζήτησε πολλή δουλειά και λίγα λόγια, ενώ υπογράμμισε ότι άπαντα τα στελέχη της νέας Δημοτικής Αρχής αλλά και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουν καθήκον να βρίσκονται σε «ανοικτή γραμμή» με ΟΛΟΥΣ τους συνδημότες τους και να ασχολούνται ενεργά και αποτελεσματικά με κάθε ζήτημα που αφορά το κοινό καλό των πολιτών και της περιοχής.

«Οι πολίτες της Δυτικής Αχαΐας μας εμπιστεύτηκαν τις τύχες του Δήμου μας και μας επέλεξαν γιατί πίστεψαν στο πρόγραμμά μας, στις ικανότητες των στελεχών του συνδυασμού μας και προπαντός στην αποφασιστικότητά μας, να μετατρέψουμε τον Δήμο μας σε τόπο που αξίζει να ζεις. Τώρα, λοιπόν, φθάνει η ώρα της πράξης. Οφείλουμε όλοι μας να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας, υλοποιώντας το σχέδιό μας. Πρέπει να επιλύουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας, να έχουμε ανοικτές πόρτες σε όλους και να εργαστούμε σκληρά για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο “αύριο” στον Δήμο μας. Και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Νικολάου.

Μάλιστα, στη διάρκεια της συνάντησης, ορίστηκε η ημερομηνία και η τοποθεσία διεξαγωγής της Ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Ομάδας. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 24 του Αυγούστου (8:30 μ.μ.) στο νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Κ. Αχαΐας.

You may also like...