Επιβάτης του Norman Atlantic με το πρόσωπο κατάμαυρο από τους καπνούς

Με το πρόσωπο κατάμαυρο από τους καπνούς του πλοίου Norman Atlantic, ένας από τους επιβάτες που σώθηκαν, χαμογελά πλατιά δίπλα στο διασώστη του. Είναι μόνο από τα συγκλονιστικά στιγμιότυπα που χαρακτηρίζουν την θαλάσσια τραγωδία στην Αδριατική.

Πρόκειται για τον Βρετανό Νικ Τσάνινγκ-Γουίλιαμς, που ζει μόνιμα στην Ελλάδα και ταξίδευε προς την Ανκόνα με την αρραβωνιαστικιά του, Ρεγγίνα Θεοφίλη. Αν και το ζευγάρι χώρισε κατά την επιχείρηση διάσωσης, και οι δυο τελικά βρέθηκαν σώοι επί ιταλικού εδάφους. Όπως λένε οι συγγενείς του στην αγγλική εφημερίδα The Indepented, τους κάλεσε για να τους πει πως είναι καλά και «εξαιρετικά ανακουφισμένος».

Ο 37χρονος άντρας είναι ένας από τους έξι συνολικά βρετανούς υπηκόους που επέβαιναν στο Norman Atlantic.

Μια ακόμα βρετανίδα, η Σούζαν Ντάλτας, που είχε στο πλοίο την κόρη της, τον γαμπρό της και τα δυο της εγγόνια είπε στην εφημερίδα: «Είναι όλοι σώοι, μόνο το μικρό μας είναι στο νοσοκομείο με υποθερμία. Έφυγε πρώτα η κόρη μου με τα δυο παιδιά και τελευταίος ο άντρας της, που μέχρι τότε ήταν βρεγμένος ως το κόκκαλο και παγωμένος. Μας είπε πως έπρεπε συνέχεια να αλλάζουν θέση στο κατάστρωμα εξαιτίας των καπνών».

20141230_553517

You may also like...