Ζήσης: Να γουστάρουν που παίζουν στην Εθνική

«Μπορούμε να έχουμε μια καλή παρουσία με χαμηλούς τόνους και πολλή δουλειά»

Το δικό του μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Νίκος Ζήσης κατά την αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής για το Καρπενήσι, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας εν όψει Μουντομπάσκετ.

Ο νέος αρχηγός της ομάδας είναι πιστός για ένα ακόμη καλοκαίρι στην «επίσημη αγαπημένη». «Τα χρόνια περνάνε, αλλά το λέω κάθε χρόνο πως αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να έρχομαι στην Εθνική. Φέτος ειδικά που είμαι αρχηγός είναι ακόμη μεγαλύτερη η τιμή και η ευθύνη. Όσο περνάνε τα χρόνια προς το τέλος της σεζόν νιώθεις πιο κουρασμένος, αλλά είχα το χρόνο να ξεκουραστώ κι από τη στιγμή που ο κόουτς με κάλεσε, ήρθα με χαρά. Είναι πολύ σημαντικό οι δώδεκα παίκτες που θα είναι στην ομάδα να γουστάρουν που θα παίζουν σε αυτή, είτε λίγο είτε πολύ», τόνισε.

Όσο για την ομάδα που θα παρατάξει η Εθνική στη διοργάνωση της Ισπανίας, είπε: «Έχουμε τις δυνατότητες, υπάρχουν νέα παιδιά και παρά τις μεγάλες απουσίες που έχουμε, μπορούμε με χαμηλούς τόνους -όχι όπως πέρσι που μιλούσαμε για μετάλλιο- και πολλή δουλειά να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία».

«Και πέρσι η ομάδα προσπάθησε για το καλύτερο. Κάθε χρονιά είναι καινούρια. Υπάρχει νέος προπονητής και νέα παιδιά και παρά τις απουσίες υπάρχουν παιδιά που μπορούν να καταφέρουν κάτι καλό. Υπάρχουν παίκτες με εμπειρία και σίγουρα θα βοηθήσουν τα νέα παιδιά που θα αισθάνονται λίγο “τρακαρισμένα”», κατέληξε.

You may also like...