ΗΛΕΙΑ: Τους βγήκε ξινό το μπάνιο – Ξαναχτύπησαν οι κλέφτες της παραλίας

Σε τρεις περιπτώσεις σε ισάριθμες παραλίες της Ηλείας, το μπάνιο βγήκε ξινό για έλληνες και αλλοδαπούς επισκέπτες του νομού μας. Ένας 37χρονος από την Αθήνα έπεσε θύμα διαρρηκτών στην Κουρούτα Αμαλιάδας. Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την κλειδαριά του αυτοκινήτου του και αφαίρεσαν το λαπτοπ του αξίας 800 ευρώ και διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης αξίας 500 ευρώ.

Στο Μπισχινόκαμπο Ζαχάρως, ένας Γερμανός έπεσε θύμα διαρρηκτών, που παραβίασαν το αυτοκινούμενο τροχόσπιτό του και του πήραν μια φωτογραφική μηχανή Nikon με τρεις φακούς της και μια μπαταρία καθώς επίσης και μια κάρτα τραπέζης. Η αξία των κλοπιμαίων φτάνει τις 5000 ευρώ. Στην παραλία του Κάστρου Κυλλήνης, ένας Αυστριακός έπεσε και αυτός θύμα διαρρηκτών όταν του διέρρηξαν το αυτοκινούμενο τροχόσπιτό του.

Του έκλεψαν τα προσωπικά έγγραφα του ιδίου και της συζύγου του (διαβατήρια, δίπλωμα), τα εισιτήρια επιστροφής στο πλοίο Πάτρα – Ανκόνα, είδη ρουχισμού, κινητό τηλέφωνο, gps, φωτογραφική κάμερα, ένα ανδρικό ρολόι και μια γυναικεία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ καθώς και μια κάρτα τραπέζης. Η αξία των κλοπιμαίων φτάνει τις 2500 ευρώ.

You may also like...