Η φωτογραφία που πήρε το «Παγκόσμιο βραβείο Selfie» -Γαμπρός αρπάζει το κινητό του και ποζάρει με τη νύφη κατά τη διάρκεια του γάμου

Η φωτογραφία ενός ζευγαριού ελάχιστα δευτερόλεπτα αφότου έχει ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιον Θεού συγγενών και φίλων, απέσπασε τελικά τη διάκριση του «Παγκόσμιου Βραβείου Selfie».
Ο Αντριου ελάχιστα δευτερόλεπτα αφότου φόρεσε τη βέρα άρπαξε το iPhone του κουμπάρου του, πήρε την μόλις λίγων δευτερολέπτων επίσημη σύζύγό του, Σάλι, αγκαλιά και έβγαλε τη selfie από το.. ιερό με φόντο τους έκπληκτους συγγενείς και φίλους τους που τους παρακολουθούσαν έκπληκτοι. Η selfie δεν βγήκε με σκοπό να… σαρώσει τα βραβεία, αλλά λόγω της τρέλας του γαμπρού και αρχικά απλά ανέβηκε στο Facebook με λεζάντα «Είμαστε πλέον παντρεμένοι». Ωστόσο, μόλις ο 30χρονος από το Λάνκασάιρ, είδε το σχετικό διαγωνισμό που έτρεχε δεν δίστασε ούτε δευτερόλεπτο. Εστειλε τη selfie του γάμου του και όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος έκανε πολύ καλά, αφού κέρδισε και το πρώτο βραβείο.

selfie-gamou

You may also like...