Μαρινάκης: Δεν μας αγγίζει η λάσπη στον Ολυμπιακό – Aυτοί είναι βρωμιάρηδες

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ευρωπαϊκή πορεία του από το Europa League και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδειξε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στο Champions League φέτος.

Παράλληλα, στάθηκε στην δουλειά που οφείλουν να συνεχίσουν άπαντες και τόνισε πως θα γίνουν μεταγραφές τον ερχόμενο Ιανουάριο. Κλείνοντας, υπογράμμισε πως θα μείνει για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό κάνοντας λόγο για λάσπη που εκτοξεύεται και δεν τον αγγίζει.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι είμαστε μέσα στους στόχους μας. Σήμερα το αποδείξαμε για ακόμη μια φορά μέσα στο γήπεδο και προχωράμε. Ελπίζω να έχουμε και μια καλή κλήρωση για να προχωρήσουμε. Όπως είδατε αν ισοβαθμούσαμε με την Γιουβέντους θα περνάγαμε. Αυτό δεν έγινε επειδή θα μας γινόταν κάποια χάρη. Αυτό έγινε μέσα στο γήπεδο. Είδαμε ότι στο Μάλμε χάσαμε για συγκεκριμένους λόγους, που όλοι οι φίλαθλοι είδα, αλλά δεν το συζητάμε. Η δουλειά συνεχίζεται και στο πρωτάθλημα το είπα και στα παιδιά θα γίνουν και κάποιες διορθωτικές κινήσεις και θα συνεχίσουμε.

Η φανέλα του Ολυμπιακού είναι βαριά ακόμη κι αν είσαι ο καλύτερος σκάουτερ. Ο Μαρινάκης θα είναι στον Ολυμπιακό για πολλά χρόνια. Όλη η λάσπη δεν μας αγγίζει. Αυτοί είναι βρωμιάρηδες . Σας είπα για συνέντευξη Τύπου που όταν μιλήσω θα υπάρχει και από δίπλα ένα χαρτί»
20141210_545847

You may also like...