Ματθίλδη Μαγγίρα: «Πόνεσα πάρα πολύ με το χωρισμό μου»

Για τον χωρισμό της και ποιες ήταν οι αιτίες που την οδήγησαν ώστε να πάρει αυτή την απόφαση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Δεν πονέσατε τόσο στο χωρισμό σας; «Πόνεσα πάρα πολύ»Δεν ανασάνατε κιόλας; «Ανάσανα γιατί οριοθετήθηκα. Γιατί επέτρεπα να παραβιάζουν τα όρια μου και αυτό με πίεζε. Κάποια στιγμή σταμάτησα να λειτουργώ έτσι. Αλλά πονάει»

Όταν θέτεις τα όρια σου, δεν γίνεσαι «σκύλα»; «Όχι. Μπορεί να πας στην ανοχή. Να ανέχεσαι συνέχεια πράγματα και να τα καταπίνεις. Αυτό δεν είναι θέμα «σκύλας».Έτσι συνέβη; «Δεν συνέβη έτσι ακριβώς, αλλά δεν θέλω να μπω πιο βαθιά. Ήταν κάτι που έκανε τον κύκλο του και τελείωσε»

Χρεώνεστε το τέλος του γάμου σας ως προσωπική σας αποτυχία; «Σε καμία περίπτωση. Για μένα οι σχέσεις γίνονται για να μάθουμε τον εαυτό μας και να εξελιχτούμε. Επί της ουσίας δεν χρειάζεται κανείς μας καμία σχέση. Μην ξεχνάτε ότι και η αποτυχία είναι μάθημα. Σε βοηθά να πας παρακάτω»

Δεν υπάρχει ο φόβος του να μη γεράσετε μόνη;«Δεν υπάρχει. Αυτό το είχα λύσει πριν παντρευτώ. Είχα πει ότι και χωρίς γάμο και παιδιά μια χαρά θα είμαι. Κάνω αυτό που αγαπώ, έχω τις παρέες μου… Και με το που το είπα, παντρεύτηκα! Έχω βρει τι θα κάνω και γριά!»Τι θα είναι αυτό; «Θέλω να ασχολούμαι με παιδιά. Να ανεβάζω παραστάσεις με παιδιά», εξομολογείται στο περιοδικό Εγώ.
20141216_548296

You may also like...