Μπέσυ Μάλφα: Ήμουν ερωτευμένη με ομοφυλόφιλο

Για μια νεανική της σχέση με άνδρα που είχε διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Μπέσυ Μάλφα.

Η γνωστή ηθοποιός με ειλικρίνεια και απαλλαγμένη από κάθε είδους κόμπλεξ παραδέχτηκε στο περιοδικό «ΟΚ» ότι στο παρελθόν, την περίοδο που έκανε κλασικό μπαλέτο, ήταν ερωτευμένη με έναν ομοφυλόφιλο άνδρα και μάλιστα οι σεξουαλικές του προτιμήσεις ήταν κάτι που γνώριζε από την αρχή.

«Ήταν κάτι που γνώριζα από την αρχή. Δεν μου το έκρυψε ποτέ. Γνωριστήκαμε όταν ασχολούμουν με το κλασικό μπαλέτο. Είναι μια πολύ σπουδαία προσωπικότητα του χορού, ερωτευτήκαμε και τα φτιάξαμε» δήλωσε η Μπέσυ Μάλφα,

Επιχειρώντας μάλιστα να εξηγήσει την απόφασή της είπε: «Δεν είχε καμιά απολύτως σημασία αν ήταν γκέι. Μπορεί οι γονείς μου να με πήγαν στις Καλόγριες, αλλά είχα πάντα πολύ ανοιχτό μυαλό. Ήμασταν δύο ερωτευμένα μικρά παιδιά. Είναι δυνατόν να κάνουμε τέτοιες σκέψεις; Ζήσαμε αυτόν τον έρωτα, χωρίσαμε ύστερα από ενάμιση χρόνο και παραμένουμε φίλοι ακόμα και τώρα. Υπάρχει μεγάλη χαρά και συγκίνηση κάθε φορά που συναντιόμαστε. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Ένας σωστός κύριος».
20141210_546293

You may also like...