Μπαρτσελόνα: Μεταγραφές από το 2016!

Ισχυρότατο πλήγμα δέχεται η Μπαρτσελόνα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς το CAS απέρριψε την έφεση των Καταλανών κατά της απαγόρευσης μεταγραφών που τους είχε επιβληθεί για το 2015.

Η πρωτόδικη απόφαση της FIFA δεν θα αλλάξει, μετά την ετυμηγορία του ανώτατου διαιτητικού δικαστηρίου της Λοζάνης κι έτσι οι «μπλαουγκράνα» θα μπορέσουν,πια, να ενισχυθούν από την μεθεπόμενη χρονιά (2016).

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η απόφαση του CAS, παρ’ όλα αυτά όλα τα ξένα ειδησεοφραγικά πρακτορεία μεταδίδουν την είδηση ως «τελεσίδικη».

Η «Μπάρτσα» είχε τιμωρηθεί από την παγκόσμια συνομοσπονδία ποδοσφαίρου, μετά τις παραβάσεις που έκανε στους κανονισμούς περί απαγόρευσης απόκτησης ανήλικων ξένων ποδοσφαιριστών.

Η FIFA είχε επιβάλλει στον ισπανικό σύλλογο ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους, δηλαδή αυτήν που ακολουθεί από την 1η Ιανουαρίου και του ερχόμενου καλοκαιριού, καθώς και πρόστιμο 370.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως η ποινή αυτή είχε ισχύ από το καλοκαίρι του 2014, αλλά πήρε ανασταλτικό χαρακτήρα και η διοίκηση προχώρησε σε σημαντικές προσθήκες.
20141230_553757

You may also like...