ΝΟΠ: Να αποκτήσει την παλιά του αίγλη και θέση…

Ο Μάκης Λυκούδης είναι ο νέος προπονητής του ΝΟΠ και επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στην τεχνική ηγεσία της Πατρινής ομάδας. Την τελευταία χρονιά που δούλεψε στον Ναυτικό όμιλο η Πατρινή ομάδα αγωνιζόταν στην Α1 Εθνική κατηγορία και είχε καταλάβει την ένατη θέση στον βαθμολογικό πίνακα ενώ τον διαδέχθηκε στην τεχνική ηγεσία ο Γιάννης Γιαννουρής.

Φέτος αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε και επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία και μαζί με τους Κώστα Σακκαλή, Παναγιώτη Χριστοφή, Μιχάλη Μπαρτσελά και Αγγελική Τσίστα αποτελούν την νέα περίοδο το προπονητικό επιτελείο του ΝΟΠ. Ο Μάκης Λυκούδης αναφερόμενος στην επιστροφή του στην ομάδα τόνισε «Ξεκινάμε από την αρχή. Υπάρχει όραμα, διάθεση και με την βοήθεια της Παναγίας ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Ξεκινάμε από τις υποδομές και προς τα πάνω. Δεν έχουμε πλάνο μεταγραφών και χρημάτων αλλά θέλουμε με τις υποδομές να φτιαχτεί μια ομάδα με γηγενείς παίκτες που θα την χαίρεται όλη η Πάτρα.» Όμως δεν κρύβει ότι υπάρχουν φιλοδοξίες αφού όπως λέει «Στην φιλοσοφία μου και στο λεξιλόγιο μου δεν υπάρχει η λέξη χάνω! Παίζω μόνο για να κερδίζω σε όλα τα επίπεδα και οι στόχοι είναι πάντα πρωταγωνιστικοί.

Θέλουμε να ξαναφέρουμε την παλιά αίγλη και την θέση που είχε η ομάδα αφού αυτό επιβάλει η ιστορία του Ναυτικού ομίλου Πατρών. Θέλουμε να εμφυσήσουμε στα νέα παιδιά την παλιά φιλοσοφία που είχε η ομάδα, ότι κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι, να γνωρίσουν την ιστορία του ΝΟΠ αφού ο όμιλος είχε μια χρυσή δεκαετία που δεν την γνωρίζουν. Να καταλάβουν ότι είναι εξαιρετική τιμή για τους ίδιους τους παίκτες να παίζουν στον ΝΟΠ.»

Ο Μάκης Λυκούδης θεωρεί ότι όλο το τεχνικό επιτελείο θα έχει άριστη συνεργασία και ερωτηθείς για τον Κώστα Σακκαλή που πέρυσι ήταν στην τεχνική ηγεσία και παρέμεινε στην ομάδα τόνισε «Η συνεργασία μου με τον Κώστα Σακκαλή είναι άψογη. Δεν υπάρχει στο τεχνικό επιτελείο το εγώ, υπάρχει το εμείς. Λειτουργούμε όλοι οι προπονητές του ΝΟΠ ως ένα και θα πορευτούμε στο μέλλον με το εμείς.»
20140905_508778

You may also like...