Πάτρα:Γκρίνιες και μουρμούρες στην παράταξη Χριστόπουλου- ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ Η ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΥΚΑ

  • 20141217_548876
  • 20141217_548877

Προάγγελος εξελίξεων και ακόμα πιο έντονων διαφωνιών, οι οποίες θα ξεσπάσουν σύντομα στην παράταξη « Νέα Πόλη» του Κ. Χριστόπουλου, θωρείται από πολλούς η διαφοροποίηση του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Καυκά.

Η αρνητική ψήφος του κ. Καυκά σε ότι αφορά τα τέλη για την κατάληψη κοινόχρηστων χώρων , εκτιμάται πως είναι το μήνυμα που έπρεπε να σταλεί στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο.Μήνυμα το οποίο πρωτίστως θέλει να του δείξει, πως η παράταξη δεν λειτουργεί και πως είναι επιβεβλημένη η ενεργοποίηση της Δημοτικής ομάδας η οποία δεν συνεδριάζει αλλά και όλων των μελών της παράταξης, εκλεγμένων και μη.Καλά πληροφορημένες πηγές του «Κόσμου» αναφέρουν, πως εάν ο Κ. Χριστόπουλος δεν αλλάξει γραμμή, είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθούν και από άλλους συμβούλους ανάλογες τάσεις …φυγής και αυτονόμησης.Ως επικρατέστεροι για μια τέτοια κίνηση, είτε συντονισμένη είτε μεμονωμένη, θεωρούνται εκτός από τον Γ. Καυκά, ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ και Δημοτικός Σύμβουλος Χρ. Μπακαλάρος και ο χειρουργός Ανδρέας Νικολάου, οι οποίοι επίσης είναι χολωμένοι.

Η κατάσταση όμως δεν είναι καλύτερη ούτε σε επίπεδο τοπικών συμβούλων, οι οποίοι θεωρούν πως έχουν αφεθεί στην τύχη τους, δεν ενημερώνονται για το τι πρέπει να πράττουν και παράλληλα θεωρούν, πως δεν υπάρχει πλέον παράταξη.Όλα αυτά δημιουργούν ένα εκρηκτικό σκηνικό στο εσωτερικό της «Νέας Πόλης» το οποίο δεν θα αργήσει να μετατραπεί σε εσωτερική αντιπολίτευση.Μεταξύ άλλων, αυτό που καταλογίζουν πολλά από τα μέλη της «Νέας Πόλης» στον κ. Χριστόπουλου είναι, πως αφενός δεν κάνει τίποτα για να λειτουργήσει η Δημοτική ομάδα και αφετέρου δεν διαμορφώνει ως αντιπολίτευση αυτός των ατζέντα, αλλά αφήνει την Δημοτική Αρχή να καθορίζει τους όρους του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να ακολουθεί απλά τις όποιες εξελίξεις.
20141217_548876

20141217_548877

You may also like...