ΠΑΤΡΑ: Απόψε η συναυλία Μικρούτσικου, Κότσιρα, Αντωνοπούλου

Η παράσταση που αποθεώθηκε, σε μια μοναδική καλοκαιρινή συναυλία στη Πάτρα! Μετά την εντυπωσιακή υποδοχή που συνάντησαν οι χειμερινές τους παραστάσεις, ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Γιάννης Κότσιρας και η Ρίτα Αντωνοπούλου θα κατηφορίσουν στην Πάτρα , για μία μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία στον καλοκαιρινό Μικρό Πρίγκηπα.

Με όχημα την κοινή τους αισθητική, ανατρέχουν σε σημαντικά τραγούδια και δημιουργούς και παρουσιάζουν ανανεωμένο το προσωπικό τους ρεπερτόριο. Τη Δευτέρα 7 Ιουλίου θα κάνουν στάση την Πάτρα και στο ΕΑΚ Δ. Τόφαλος.

Όμως δεν μένουν εκεί! θα μας δώσουν και μία δυνατή πρόγευση από την επερχόμενη δισκογραφική συνεργασία του Θάνου Μικρούτσικου με τον Γιάννη Κότσιρα και τον στιχουργό Οδυσσέα Ιωάννου. Ήδη, κυκλοφόρησε το πρώτο τραγούδι από αυτή τη συνεργασία, με τίτλο «Αυτός ο Ήλιος» και συνάντησε την πιο θερμή υποδοχή.

Ο Θάνος Μικρούτσικος, με την αναγνωρισμένη μουσική προσφορά αλλά και την έντονη κοινωνική του παρουσία, συναντήθηκε πρώτη φορά το 2005 με τον Γιάννη Κότσιρα σε μια συναυλία αφιέρωμα στον ποιητή Νίκο Καββαδία, ενώ λίγα χρόνια μετά συνεργάστηκαν ξανά στις παραστάσεις «Πάντα γελαστοί και γελασμένοι».

Ο Θάνος Μικρούτσικος λέει για τον Γιάννη Κότσιρα: «Κατά τη γνώμη μου είναι αυτή τη στιγμή, ειλικρινά και μετά λόγου γνώσεως, ο πιο ολοκληρωμένος Έλληνας τραγουδιστής. Γιατί ο ολοκληρωμένος τραγουδιστής κρίνεται από το φάσμα ρεπερτορίου που μπορεί να πει. Ε, αυτός είναι σχεδόν σε όλο το φάσμα! Με έναν απίστευτο τρόπο κι ένα απίστευτο ήθος, που μετράει»!

Ο Γιάννης Κότσιρας έχει καταξιωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της τελευταίας εικοσαετίας, ανήσυχος και δημιουργικός. Παρά τη μεγάλη εμπορική απήχηση που γνώρισε από πολύ νωρίς, δεν σταμάτησε να αναζητά την πιο ειλικρινή τραγουδιστική έκφραση σε ό,τι κι αν έκανε. Τη Ρίτα Αντωνοπούλου μας τη σύστησε ο Θάνος Μικρούτσικος και είναι τα τελευταία χρόνια σταθερή συνεργάτιδα του, ερμηνεύοντας μοναδικά τα τραγούδια του συνθέτη. «Η Ρίτα Αντωνοπούλου είναι μακράν η καλύτερη τραγουδίστρια της γενιάς της με σπουδαία σκηνική παρουσία, τραγουδά τις συλλαβές, τις λέξεις και τις φράσεις με τρόπο τέτοιο, που αποκτούν ζωή στην ερμηνεία της» λέει για εκείνη ο Θάνος Μικρούτσικος.

Θάνος Μικρούτσικος, Γιάννης Κότσιρας, Ρίτα ΑντωνοπούλουΤην παράσταση πλαισιώνουν 6 εξαίρετοι σολίστ: Θύμιος Παπαδόπουλος: πνευστά, ενορχηστρώσεις,Άκης Κατσουπάκης: πιάνο, ενορχηστρώσεις,Άκης Γαβαλάς: τύμπανα, Γιάννης Γρυπαίος: μπάσο,Βαγγέλης Μαχαίρας: μπουζούκι, Κώστας Μιχαλός: κιθάρα, Επιμέλεια ήχου: Γιώργος ΚορρέςΕπιμέλεια φωτισμού: Ανδρέας Κούρτης

Τιμές εισιτηρίων:Προπώληση: 13Tα πρώτα 500 εισιτήρια 10?Πόρτα: 15Εισιτήρια προπωλούνται:musical , discover , oro antico , everest i . 6943268822 , 6972807170

-Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00 -Στον χώρο θα υπάρχουν καρέκλες -Μετά το τέλος της συναυλίας θα υπάρχουν λεωφορεία για να μεταφέρουν όσους δεν έχουν μεταφορικό μέσο στην πόλη.

You may also like...