ΠΑΤΡΑ: Δωρεάν πρόγραμμα γυμναστικής για γυναίκες

Πρόταση Γυμναστικής για το καλοκαίρι προτείνει το Τμήμα Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς της Διεύθυνσης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης & Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων, στα πλαίσια του Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού. Στόχος του προγράμματος η αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου της γυναίκας, καταπολεμώντας το άγχος, η αθλητική ενασχόληση για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της σωματικής υγείας και η διατήρηση της σωματικής της διάπλασης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες άνω των 18 ετών . Η υλοποίηση του προγράμματος θα γίνεται από Εξειδικευμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Δημοτικούς Υπαλλήλους του Τμήματος Άθλησης Πολιτισμού & Νέας Γενιάς.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιείται στην Πλαζ ΕΟΤ Αγυιάς κάθε Πέμπτη 08:00-09:00 το πρωί. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην Πλαζ ΕΟΤ Αγυιάς κάθε Πέμπτη 07:30-08:00.

Πληροφορίες στα τηλ.2610 313404,2610 342270, στο email onap@otenet.gr ή στα γραφεία του Τμήματος Άθλησης, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο (είσοδος από οδό Ρίτσου). Απαραίτητα Δικαιολογητικά Εγγραφής Υπέυθυνη Δήλωση του Ν.105, η οποία δίδεται και συμπληρώνεται κατά την Αίτηση Εγγραφής κάθε Πέμπτη 07:30-08:00 στην ΠΛΑΖ ΑΓΥΙΑΣ . Ιατρική βεβαίωση παθολόγου ή καρδιολόγου ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ & ΤΟ ΜΑΓΙΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!

You may also like...