ΠΑΤΡΑ: Οι συγγενείς της γυναίκας που βρέθηκε κρεμασμένη στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου επιτέθηκαν σε εργαζόμενο του Νεκροτομείου του Π.Π.Ν.Π.

Πανικός επικράτησε το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όταν οι συγγενείς της νεαρής που βρέθηκε κρεμασμένη σήμερα το πρωί στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου επιτέθηκαν σε εργαζόμενο στο Νεκροτομείο.

Οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας ζητούσαν να δουν την νεκρή, ενώ αυτό δεν επιτρέπεται.

Μετά την άρνηση του εργαζόμενου αυτοί εξοργίστηκαν, επιτέθηκαν στον υπάλληλο και έγινε πανικός.

Τελικά εκλήθη η ασφάλεια του νοσηλευτικού ιδρύματος προκειμένου να τους απομακρύνει.

ΠΡΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σοκ προκάλεσε σήμερα στις 9:30 το πρωί στους περαστικούς στην Παραλιακή του Ρίου η εικόνα μιας απαγχονισμένης γυναίκας. Η άτυχη γυναίκα είχε κρεμαστεί από τα σκαλοπάτια της Γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, από την πλευρά του Ρίου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η γυναίκα είναι ηλικίας περίπου 30 με 35 ετών.

Το άψυχο κορμί της, είδαν το πρωί οι περαστικοί οι οποίοι ενημέρωσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Η αστυνομία διερευνά τα αίτια που ώθησαν τη νεαρή γυναίκα, στο να βάλει τέλος στη ζωή της.

Να υπενθυμίσουμε πως είναι η δεύτερη αυτοκτονία νεαρού ατόμου σε λίγες μόνο μέρες στην Πάτρα καθώς την Πέμπτη το απόγευμα βρέθηκε κρεμασμένος στο εσωτερικό του διαμερίσματος που διέμενε με την μητέρα του και τον αδερφό στα ΨηλαΑλώνια ένας 30 χρονος άνδρας.

Τον άτυχο άνδρα είχε βρεί κρεμασμένο ο αδερφός του.

You may also like...