ΠΑΤΡΑ: Χιλιάδες δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων θα κάνουν μαύρες γιορτές! Η αδιαφορία και η γραφειοκρατία θα τους δώσει χρήματα… το νέο χρόνο

Μαύρα Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά θα κάνουν χιλιάδες δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, καθώς η αδιαφορία των αρμοδίων υπηρεσιών, σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας σε συνδυασμό με την γραφειοκρατία, θα τους αναγκάσει να μην δουν το χρώμα του χρήματος.

Ουσιαστικά οι δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων – καλώς εχόντων των πραγμάτων – θα πάρουν χρήματα ενδεχομένως κοντά στα Θεοφάνεια και αυτό, γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες στο πλαίσιο της αλλοπρόσαλλης λειτουργίας τους, αποφάσισαν πως η αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών από τους Δήμους, πρέπει να γίνει στις 15 Δεκεμβρίου.

Αυτό σημαίνει πως μέχρι να αποσταλούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Αθήνα, να ενταλματοποιηθούν τα ποσά, να υπογραφούν από τον επίτροπο, να μπουν στις τράπεζες τα χρήματα, να ξεπεραστεί ο χρόνος του περιβόητου «βαλέρ», θα έχουν περάσει τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά και οι δικαιούχοι επίδομα δεν θα έχουν πάρει στα χέρια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Δημοτική Αρχή ετοιμάζεται εντός των επομένων ωρών να αντιδράσει, καθώς χιλιάδες συμπολίτες θα περάσουν γιορτές χωρίς ευρώ στην τσέπη .

20141218_549337

You may also like...