Πατρινή πήγε για παπούτσια… και βρέθηκε στο Νοσοκομείο!«Σφήνωσε» η γόβα και έβγαζε αίμα! Σε γνωστό «πολυτελές» κατάστημα το συμβάν

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Πήγε για… ένα ζευγάρι παπούτσια αλλά κατέληξε στο νοσοκομείο! Ο λόγος για μία 30χρονη γυναίκα που ούτε στα χειρότερα όνειρά της δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η επιθυμία της, μέρες που είναι, να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο ζευγάρι γόβες θα στεκόταν αιτία και αφορμή ώστε να συνεχίσει τη διαδρομή της όχι με το όχημά της προς το σπίτι της αλλά με… ασθενοφόρο προς το νοσοκομείο. Κι όμως αυτό ακριβώς συνέβη το πρωί της Δευτέρας στο κέντρο της Πάτρας. Και πιο συγκεκριμένα, σε κατάστημα υποδημάτων το οποίο επισκέφθηκε η γυναίκα προκειμένου να δοκιμάσει γόβες και να διαλέξει αυτές που θα της ταίριαζαν. Είχε στο νου της δύο σχέδια και τα έδειξε στην υπάλληλο του καταστήματος. Εκείνη της τα έφερε για να τα δοκιμάσει. Έβαλε το πρώτο ζευγάρι και δεν εντυπωσιάστηκε. Θέλησε να φορέσει το δεύτερο ζευγάρι αλλά παρουσιάστηκε δυσκολία στο να μπουν τα πόδια στις γόβες. Ήταν πολύ στενές! Η γυναίκα ζήτησε ένα νούμερο μεγαλύτερο αλλά το πρόβλημα δεν ήταν το νούμερο όσο η φόρμα του παπουτσιού, που ήταν ιδιαιτέρως στενή. Με αρκετή προσπάθεια, τελικά οι γόβες μπήκες και «κούμπωσαν» στα πόδια της. Επειδή όμως ένιωσε αμέσως μεγάλη δυσφορία στα πόδια της και κατάλαβε ότι δεν θα μπορούσε με τίποτα να φορέσει τέτοια παπούτσια, αποφάσισε να τα βγάλει και δοκιμάσει κάτι άλλο. Και εδώ, άρχισαν τα δύσκολα!

Πετάχτηκε το παπούτσι αλλά και… αίμα!Για έναν λόγο που κανείς δεν αντελήφθη, οι γόβες δεν έβγαιναν με τίποτα! Είχαν σφηνώσει τόσο πολύ που ήταν αδύνατο να βγουν. Το ένα παπούτσι κατέστη εφικτό να βγει όμως στο δεύτερο παρουσιάστηκε ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία. Προσπάθησαν και με αναβάτη. Και τότε έγινε αυτό που κανείς δε φανταζόταν: Το παπούτσι πετάχτηκε αλλά μαζί πετάχτηκε και… αίμα από το πόδι της πελάτισσας! Μάλιστα το σημείο στο οποίο είχε καθίσει άρχισε να γεμίζει με το αίμα της γεγονός που προκάλεσε ανησυχία σε όλους τόσο εντός του καταστήματος, όσο και σε κάποιες κυρίες που την ίδια στιγμή κοιτούσαν τη βιτρίνα. Τελικά, κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ευτυχώς το τραύμα της δεν ήταν σοβαρό και αμέσως πήρε εξιτήριο. Ωστόσο την περιπέτειά της σίγουρα δεν θα την ξεχάσει ποτέ!

20141230_553787

You may also like...