ΠΥΡΓΟΣ: Τον έστειλαν στο νοσοκομείο και γύρισαν να τον (ξανά)-κλέψουν

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου σε κεντρικό δρόμο του Πύργου. Δύο άτομα επιτέθηκαν και χτύπησαν έναν 31χρονο, ενώ του έκλεψαν έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο, στο σπίτι του. Όταν το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών οι δράστες επέστρεψαν στο σπίτι του και έκλεψαν και άλλα αντικείμενα.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις δέκα το βράδυ του Σαββάτου. Οι τρεις άντρες που είχαν φιλική σχέση μεταξύ τους, λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια. Οι δύο χτύπησαν τον 31χρονο και του έκλεψαν σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένα φορητό υπολογιστή και το κινητό του. Κλήθηκε η Αστυνομία στο σημείο για να επέμβει και να αναζητήσει τους δράστες.

Ο 31χρονος που χρειαζόταν μετά την συμπλοκή την παροχή πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου. Στο διάστημα της απουσίας από το σπίτι του οι δύο δράστες επέστρεψαν και μπήκαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα για να κλέψουν αυτή τη φορά, ένα άλλο φορητό υπολογιστή, ένα σκληρό δίσκο μεταφοράς δεδομένων, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Οι δράστες αναζητούνται.

You may also like...