Στις 21 Δεκεμβρίου ανοίγουν οι πύλες του “μαγικού” Χριστουγεννιάτικου Πάρκου στο Αίγιο!

Οι μέρες για τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το δημοτικό πάρκο Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο, μεταμορφώνεται στο πιο παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο σκηνικό, που θα εξάψει τη φαντασία μικρών και μεγάλων και θα χαρίσει χαμόγελο σε όλους τους φίλους, ντόπιους και επισκέπτες.

Το “Πάρκο των Χριστουγέννων” παίρνει σιγά-σιγά τη μορφή του, με τις φροντίδες της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας (ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α.) και με τη βοήθεια πολλών φίλων, που πρόθυμα προσέφεραν τη βοήθειά τους για να ζήσουμε όλοι τη μαγεία και το όνειρο.

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, λοιπόν, ανοίγουν οι πύλες. Μια μέρα νωρίτερα, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, το αρχοντικό “Παναγιωτοπουλέικο” στο κέντρο του Αιγίου θα είναι ανοιχτό για το κοινό με παραμυθένιες δράσεις και ιστορίες που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά.

Το Πάρκο των Χριστουγέννων, ένας παραμυθένιος κήπος στο κέντρο της πόλης του Αιγίου υποδέχεται σε χριστουγεννιάτικο σκηνικό μικρούς και μεγάλους ζεσταίνοντας τις καρδιές όλων με την αγάπη και το όνειρο των εορτών!

Μουσικοχορευτικά δρώμενα, live μουσικά σχήματα, παιχνίδια και κεράσματα, face painting και εικαστικά εργαστήρια εκπλήσσουν καθημερινά τους επισκέπτες, ενώ νεράιδες, ζογκλέρ, ξωτικά και μίμοι παρελαύνουν από τον παραμυθένιο κήπο σκορπώντας παιδικά χαμόγελα.

Η πιο μαγική, χριστουγεννιάτικη ιστορία «Ο Καρυοθραύστης και ο Βασιλιάς των Ποντικών» ζωντανεύει μέσα στο Πάρκο. Ελάτε να ζήσετε το παραμύθι, να ταξιδέψετε στο όνειρο της μικρής Κλάρας, στη μάχη του Πρίγκιπα με τον Ποντικοβασιλιά και στις περιπέτειες με τη Νεράιδα των Ζαχαρωτών.

Φωτογραφείτε με τον αγαπημένο Καρυοθραύστη και αιχμαλωτίστε τις μαγικές στιγμές!

Στο Πάρκο των Χριστουγέννων μεταξύ άλλων θα συναντήσετε:

-Το Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη για ευχές και γράμματα των παιδιών.

-Το Εργαστήρι των Ξωτικών με καθημερινές δραστηριότητες για τα παιδιά.

-το Λιχουδόσπιτο, το πιο ευωδιαστό σπιτάκι του κήπου με κεράσματα και συμμετοχή των παιδιών σε παρασκευές εδεσμάτων.

-Τον Λιχουδοτροχό της τύχης που χαρίζει σοκολατένια γλυκίσματα στα παιδιά.

-Το Παραμύθι των Χριστουγέννων όπου ξεκινά να εκτυλίσσεται το σκηνικό του παραμυθιού.

-Το Σπίτι της Αγάπης για προσφορές πολιτών και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Η είσοδος σε όλες τις εορταστικές εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη! Ώρες λειτουργίας Πάρκου: 10:30 – 20:3020141212_547240

You may also like...