Συγκέντρωση σχολικών ειδών από το δήμο Ναυπάκτου

Οικονομική ανέχεια μαστίζει και τους γονείς στην Αιτωλοακαρνανία, πολλοί από τους οποίους θα δυσκολευτούν να αγοράσουν τα βασικά σχολικά είδη των παιδιών τους για την φετινή χρονιά. Την διευκόλυνσή τους, αναλαμβάνει το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Ναυπάκτου, που αποφάσισε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα.

Στην ανακοίνωσή του τονίζει:

«Στον Δήμο Ναυπάκτου απευθύνονται άτομα τα οποία πλήττονται από τις συνέπειες της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης με αποτέλεσμα να ζουν στα όρια της φτώχειας και να οδηγούνται σε κοινωνικό αποκλεισμό.

Σε λίγες μέρες θα ζητηθεί από τους μαθητές και τις οικογένειές τους να καλύψουν αρκετές δαπανηρές προμήθειες για τις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Εκτιμούμε ότι με τη συμμετοχή όλων μας θα καταφέρουμε να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς τα απαραίτητα σχολικά είδη, ώστε να ξεκινήσει τη νέα σχολική χρονιά με αξιοπρέπεια.

Τα σχολικά είδη που συγκεντρώνουμε είναι:

Σχολικές τσάντες Τετράδια (μπλε και χρωματιστά) Μολύβια Στυλό Γόμες Ξύστρες Κασετίνες Ντοσιέ(μικρά και μεγάλα) και ανταλλακτικά φύλλα Κόλλες (στικ και υγρές) Πλαστελίνες Μπλοκ ζωγραφικής Μαρκαδόροι Ψαλίδια Γεωμετρικά όργανα(χάρακες, διαβήτες….)
Το σημείο συγκέντρωσης των σχολικών ειδών είναι:

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Ναυπακτίας

Διεύθυνση: Διός 9 και Βυζαντίου (Κεφαλόβρυσο-απέναντι από το Γυμναστήριο Αθλητική Πολιτεία)

Τηλ.: 2634027026».

You may also like...