Φτιάχνουν φωλιά Ηβη & Mr Stavento

Οχι μόνο δεν περνούν κρίση στη σχέση τους, αλλά είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Η Ηβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento διανύουν την καλύτερη περίοδο του δεσμού τους και μάλιστα έκαναν και το επόμενο βήμα. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια, πριν από λίγο καιρό άρχισε να φτιάχνει το δικό του σπίτι, στην καρδιά της Αθήνας, σε μία από τις ανερχόμενες περιοχές, προκειμένου να στεγάσει τον έρωτά του.

Μάλιστα, σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός τους, η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή που δεν αποκλείεται στο προσεχές μέλλον να φάμε και κουφέτα!Η Ηβη και ο Μιχάλης, όπως λένε φίλοι αλλά και συνάδελφοι, είναι από τα καλά παιδιά του χώρου και δεν χρειάζεται να πουν πολλά ώστε να καταλάβει ο καθένας πως εδώ υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας. Τα μάτια τους πολλές φορές λένε περισσότερα απ’ ό,τι οι ίδιοι.

Το επόμενο βήμα

Βλέποντας όμως ότι το πρόγραμμά τους είναι αρκετά φορτωμένο, αποφάσισαν να δοκιμάσουν να συγκατοικήσουν, με σκοπό, αν όλα πάνε καλά, να κάνουν και το επόμενο, ακόμη πιο σημαντικό βήμα στη σχέση τους: να παντρευτούν!Ετσι, το τελευταίο διάστημα, παράλληλα με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν και τη… φωλίτσα τους διαμορφώνοντας το διαμέρισμα που επέλεξαν και στολίζοντάς το με πράγματα που αρέσουν και στους δύο. Ακόμη όμως και αυτό θέλησαν να το κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είχαν κάνει άλλωστε και με τη σχέση τους, αφού, όπως έχουν δείξει και οι δύο καλλιτέχνες, είναι χαμηλών τόνων και προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μόνο για εκείνους.

Είναι ελάχιστες οι κοινές εμφανίσεις τους κι αυτές συμβαίνουν μόνο σε μεγάλα events, ενώ αυτό που απολαμβάνουν περισσότερο είναι να βγαίνουν με φίλους σε πιο διακριτικά στέκια. Τώρα θα έχουν τη δυνατότητα να τους καλούν και στο σπίτι που με πολλή αγάπη φτιάχνουν.Ο Μιχάλης, εκτός από τις ετοιμασίες για τον δεύτερο κύκλο του «The Voice» που αναμένεται να ξεκινήσει στον ΑΝΤ1, έχει κυκλοφορήσει το νέο CD του με τίτλο «Το ένα και το μηδέν», στο οποίο μάλιστα περιλαμβάνεται ένα τραγούδι με την υπογραφή του σπουδαίου στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου. Η Ηβη, που κάνει αθόρυβη αλλά σημαντική καριέρα, εμφανίζεται στο Περιβόλι του Ουρανού δίπλα στον Κώστα Τουρνά και τον Κώστα Καραφώτη.
20150115_560168

You may also like...