Ατλέτικο Μαδρίτης για Σαμαρά

Ένα από τα πιο hot ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι είναι αυτό του Γιώργου Σαμαρά. Ο Ελληνας επιθετικός που άφησε το δικό του στίγμα στο Μουντιάλ με την εθνική, έχει μείνει ελεύθερος από τη Σέλτικ και είναι περιζήτητος.

Δεν πρόκειται για διαφήμιση. Δεν την χρειάζεται. Αρκεί μια αναζήτηση στις ξένες ιστοσελίδες για να καταλάβει κανείς το πόσο έχει ανέβει η μετοχή του. Τελευταία ομάδα που τον έβαλε στη λίστα της είναι η πρωταθλήτρια Ισπανίας, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτό αναφέρει η πάντα έγκυρη «Ελ Μούντο Ντεπορτίβο». Για τον Σαμαρά χθες αναφέρθηκε ότι τον θέλει ο Πραντέλι στη Γαλατάσαραϊ, ενώ τις προηγούμενες μέρες τόσο η Μπεσίκτας όσο και η Λάτσιο έδειξαν σοβαρό ενδιαφέρον για τον «Σαμ».

Ακόμη και η προηγούμενη ομάδα του, η Σέλτικ, με νέα ηγεσία, σκέφτεται σοβαρά να του κάνει τελικά πρόταση ανανέωσης. Εκτός των άλλων, και το Αμβούργο έχει πει ότι τον παρακολουθεί.

Το σίγουρο είναι ότι το μέλλον του Σαμαρά είναι εξασφαλισμένο. Δεν είναι μικρό πράγμα να ασχολείται μαζί σου η μισή Ευρώπη. Και μόνο ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης που έχασε τον Ντιέγκο Κόστα (Τσέλσι) ασχολείται μαζί του είναι από μόνο του διαφήμιση. Το τι θα γίνει στο τέλος δεν το ξέρει κανείς αυτές τις ώρες.

Το καλό είναι ότι μέσω του «Σαμ», αλλά φυσικά και των υπόλοιπων παιδιών της εθνικής που διαπρέπουν στο εξωτερικό το ελληνικό ποδόσφαιρο κερδίζει πόντους. Η Εθνική βέβαια πρώτη από όλους έχει φροντίσει για αυτό…

You may also like...