ΠΑΤΡΑ: Καυτή πατάτα ο ΧΥΤΑ της Ξερόλακας για τη νέα δημοτική αρχή

Έτοιμοι να φτάσουν ατυτή την φορά μέχρι και το κλείσιμο του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας, είναι οι κάτοικοι που ζουν περιμετρικά του σκουπιδότοπου, οι οποίοι δήλωσαν στο patrastimes.gr, μέσω του πρόεδρου του εκπολιτιστικού συλλόγου Συχαινών, ότι ήταν αρκετές οι άκαρπες δεσμέυσεις επί μία δεκαετία.

Ο κ.Γιώργος Βασιλόπουλος, στον απόηχο της πρόσφατηςσυνάντησης με το νέο δήμαρχο της Πάτρας και τους συνεργάτες του, επεσήμανε, πως παρόλο που η παράταξη του ΚΚΕ, ως ενεργό μέλος του δημοτικού συμβουλίου επί αρκετές τετραετίες, δεν κατέθεσε στην συνάντηση προτάσεις.

“Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο κ.Πελετίδης, αλλά αρκέστηκε αν μας πει ότι γνωρίζει όσα του τονίσαμε και μας κκάλεσε να στον στηρίξουμε και μαζί να βρούμε λύση που θα ικανοποιεί τις ανάγκες της πόλης αλλά και εμάς. Δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό, όμως εμείς δεν μπορούμε πάλι να δώσουμε περίοδο άχριτος σε κανέναν και από την πρώτη ημέρας ανάληψης των καθηξόντων της καινούργιας δημοτικής αρχής θέλουμε να δούμε έργα, όπως το ορίστικό κλείσιμο του ΧΥΤΑ, η άδεια λειτουργίας του οποίου έχει λήξει από τον Δεκέμβριο του 2012”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ.Βασιλόπουλος.

You may also like...