ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Φόβος και τρόμος οι τζιχαντιστές

Σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί η Αντιτρομοκρατική λόγω των τζιχαντιστών. Αποδεδειγμένα η χώρα μας είναι ενδιάμεσος σταθμός εξτρεμιστών που από διάφορες χώρες της Ευρώπης μετακινούνται προς Συρία και Ιράκ, ενώ τώρα αποκαλύπτονται και στοιχεία που δείχνουν υπάρχουν και στην Ελλάδα τζιχαντιστές Σύμφωνα με τις πληροφορίες ήδη έχουν εντοπιστεί μετακινήσεις μέσω Ελλάδας αλλά και καταγεγραμμένες επιστροφές Ιρακινών και Σύρων υπηκόων που εκτιμάται ότι επέστρεψαν παρακινημένοι από το φονταμενταλιστικό κάλεσμα του Ιερού Πολέμου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στη χώρα μας βρίσκονται από την αντιτρομοκρατική σε στενή παρακολούθηση τουλάχιστον 40 άτομα που θεωρούνται ότι αποτελούν εν δυνάμει αλλά εν υπνώσει θύλακες τζιχαντιστών, ενώ παράλληλα, γίνεται καθημερινή καταγραφή και έλεγχος των περίπου 500 προσφύγων από Ιράκ και Συρία που μπαίνουν σε ελληνικό έδαφος και για τον ιό του «Έμπολα», αλλά και για την πιθανότητα να πρόκειται γα τζιχαντιστές που έρχονται επιφορτισμένοι με ειδικές αποστολές. Μάλιστα έλεγχοι γίνονται και στο λιμάνι της Πάτρας με τον φόβο ότι κάποιοι τζιχαντιστές ίσως θελήσουν να περάσουν μέσω Πάτρας στην Ευρώπη.

Ο πραγματικός φόβος των αντιτρομοκρατικών υπηρεσιών είναι όμως, όταν θα κλείσουν τα μέτωπα και επιστρέψει στη Γηραιά Ήπειρο ολόκληρος αυτός εκπαιδευμένος στρατός φανατικών υπηκόων του αχαλίνωτου τρόμου.
20140905_508843

You may also like...